Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-05-06@05:08:45 GMT

اعتراض دختر آقای کارگردان به مافیا در سینما

تاریخ انتشار: ۱۹ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۵۹۶۴۳۷

اعتراض دختر آقای کارگردان به مافیا در سینما

رکنا: زهرا داوودنژاد، بازیگر «شماره 17 سهیلا» درباره این فیلم به اعتمادآنلاین گفت: «اتفاقات عجیبی برای فیلم «شماره 17 سهیلا» افتاد. البته این اتفاقات اکثرا منفی بود. این فیلم از لحاظ ساختار و سوژه قابل احترام است. «شماره 17 سهیلا» فیلم بی‌ادعا و ساده‌ای است و جریان و سوژه فیلم به زندگی روزمره مردم نزدیک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چرا چنین فیلمی با این فاکتور‌ها و با وجود بازی‌های خوب توسط بازیگران آن دیده نشد و اجازه ندادند که به خوبی و در شرایط مساعد اکران شود؟»

داوودنژاد ادامه داد: «در جشنواره سی‌وپنجم شاید تنها فیلمی که در کنار فیلم ما دیده شد و نظر مثبت منتقدان را نیز به خود جلب کرد مستند «صفر تا سکو» بود. به این فیلم حتی نیم نگاهی هم نکردند. سردمداران جشنواره سی‌وپنجم این فیلم را حتی لایق کاندید شدن هم نمی دانستند. کمتر فیلمی را در سینمای ایران داریم که تا این اندازه نقد مثبت دریافت کرده باشد، آن هم تا حدی که در جشن منتقدان از این فیلم تقدیر شد و من هم به عنوان کاندید جایزه اول زن معرفی شدم.»

بازیگر فیلم «شماره 17 سهیلا» درباره حضور این فیلم در جشنواره‌های جهانی گفت: «فیلم ما در جشنواره ژنو جایزه بهترین فیلم فستیوال را کسب کرد. این اثر بدون سرو صدا در جشنواره‌های زیادی حضور پیدا کرد، اما باز هم توجه ویژه‌ای به آن صورت نگرفت. دو سال منتظر اعلام اکران فیلم بودیم و بعد از مدت زیادی این اتفاق افتاد. دلایل این تعویق و توقف در اکران را نمی‌دانم. آقای سیدزاده تهیه‌کننده فیلم اعتقاد داشت که مافیای اکران جلوی نمایش این اثر را گرفت. البته من سررشته‌ای از مافیای اکران ندارم، ولی پخش‌کنندگان و سالن‌داران هیچ توجهی به فیلم نکردند.»

بازیگر سینمای ایران درباره حساسیت‌هایی موجود در قصه فیلم گفت: «معضل طلاق و روابط بین زنان با مردان یکی از مهم‌ترین موضوعات جامعه ماست، چیزی که کمتر به آن توجه شده و کمتر سینماگری هم در رابطه با این موضوع فیلم ساخته است. سردرگمی‌های بسیاری از مردم درباره معضلات احساسی که در فیلم «شماره 17 سهیلا» آمده بود نادیده گرفته شد. چرا ما باید با 22 سالن دو هفته اکران باشیم؟ فیلم ما نه تبلیغ تلویزیونی داشت و نه از امکانات تبلیغاتی دیگر استفاده کرد. باید به این فیلم احترام گذاشت.»

داوودنژاد در انتها درباره دیگر فعالیت‌هایش گفت:‌ «در فیلم «مصائب شیرین 2» که توسط پدرم ساخته می‌شود در بخش فیلمبرداری ایران آن حضور خواهم داشت. البته سهم خاصی از این فیلم ندارم. در سریال «هیات مدیره» مازیار میری هم حضور داشتم که به زودی پخش خواهد شد. اما موضوع مهم این است که سینما Cinema و نقش‌ها اکنون در اختیار یک عده خاص است و در این دورهمی هم کسی را راه نمی‌دهند. به این باور رسیده‌ام که جایی برای امثال من نیست زیرا نقش‌ها جای دیگری تقسیم می‌شود.»

 

منبع: رکنا

کلیدواژه: جام جهانی سلامت مهم ترین های 24 ساعت جشنواره فیلم مستند سریال سینما Cinema دورهمی دختر مافیا سینما کارگردان فیلم عکس دختر فیلم ایران حوادث رابطه نامشروع مرد دختران زن قتل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۹۶۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیدا یوسفی بازیگر «زودیاک»: دوستداران قصه‌های واقعی رئالیتی‌شو ها را می‌بینند

شیدا یوسفی که تجربه بازی در سینما، تلویزیون، تئاتر و شبکه خانگی را در کارنامه‌اش دارد، پیش از شروع فعالیت حرفه‌ای خود در سینما و تئاتر در حوزه منشی صحنه مشغول بوده و نخستین تجربه حرفه‌ای خود و بستر معرفی‌اش به جامعه را سریال «ممنوعه» می‌داند.

این هنرمند پس از حضور در تلویزیون، وارد پلتفرم‌های شبکه خانگی شده و تا امروز در رئالیتی‌شوها و سریال‌های مختلفی نقش‌آفرینی کرده و بازیگری را به صورت حرفه‌ای دنبال می‌کند. حضور او در فصل دوم گیم‌شوی «زودیاک» بهانه‌ای شد تا با او به گفت‌وگو بپردازیم.

چه شد در گیم‌شوها حضور پیدا کردید؟ 

این روزها بازی مورد علاقه‌ام مافیاست. نخستین باری که بازی در «شب‌های مافیا» را تجربه کردم، شرکت‌کنندگان برنامه فقط خانم‌ها بودند که با یک ماه تمرین، بازی را یاد گرفتم. از آن زمان هم در همه مسابقات مافیا حاضر بودم. از سری اول «زودیاک» به بعد هم، هفته‌ای دو بار جدا از تمرینات با بچه‌ها جمع می‌شویم و بازی می‌کنیم و این بازی برایم بسیار جذاب شده در حدی که گاهی در دورهمی‌های خانوادگی حوصله‌ام سر می‌رود و دوست دارم با دوستانم مافیا بازی کنم.



با کدام فیلم یا سریال به مردم معرفی شدید؟

به نظر خودم سریال «ممنوعه» سبب معرفی من به مردم شد که نخستین کارم در شبکه خانگی بود. در این سریال جزو نقش‌های اصلی بودم که سبب شد بیشتر دیده شوم. البته طبق تجربیات من تا امروز، مخاطبان صداوسیما و نمایش خانگی دو دسته کاملاً مجزا از هم هستند. به عنوان مثال در شهرستان‌ها جوانان من را به واسطه حضورم در «شب‌های مافیا» یا «مافیا زودیاک» و حتی «ممنوعه» که تماماً تولید شبکه نمایش خانگی هستند می‌شناسند اما افراد مسن‌تر به واسطه نقشم در سریال‌های صداوسیما با من آشنا هستند.

شما در صداوسیما هم سابقه حضور در سریال‌های پرمخاطبی مثل «نون‌خ»، «بچه مهندس» و آثار دیگر را دارید، به عنوان یک بازیگر، حضور در صداوسیما برای شما دلنشین‌تر است یا در نمایش خانگی؟

هر کدام از این مدیوم‌ها مزایای خوش را دارد، اما مسائلی هست که شاید در هیچ کجای دنیا از لحاظ مناسبات دغدغه بازیگران نباشد مثلاً طراحی لباس یا گریم در صداوسیما بسیار سختگیرانه است اما در شبکه نمایش خانگی بازیگران فضای آزادتری دارند. بازی در محصولات پلتفرم‌های نمایش خانگی جذابیت خودش را دارد. مخاطب ایرانی این روزها درگیر برنامه‌ها و سریال‌های خانگی شده و مورد پسندش است حتی به نظرم در جامعه امروز مردم به حدی دغدغه فکری دارند که سریال‌های طولانی را پس می‌زنند و به دنبال مینی‌سریال‌ها می‌روند و آن‌ها را راحت‌تر می‌پذیرند.

تکرار ساخت رئالیتی‌شو در مورد بازی مافیا مخاطب را خسته نمی‌کند؟

شخصاً «زودیاک» را از تمام بازی‌های مافیا بیشتر دوست دارم و فکر می‌کنم کسی که بازی مافیا را دوست داشته باشد درگیر این سناریو و این برنامه می‌شود. یکی از جذابیت‌های این بازی این است که حتی اگر بازیکن حرفه‌ای هم باشید، ممکن است در روند بازی دچار اشتباه‌های جبران‌ناپذیری بشوید که این دقیقاً مثل زندگی ماست که سراسر تجربه است و قطعاً از اشتباهاتمان درس بیشتری می‌گیریم. ضمن اینکه مافیا بازی خسته‌کننده‌ای نیست زیرا حتی در جمع‌های خصوصی هم هیچ وقت دست‌ها تکراری نمی‌شود و همیشه بازی‌ها و اتفاق‌های جدید رخ می‌دهد.

از طرفی هم فکر می‌کنم بازی خانم‌ها و آقایان با یکدیگر روند برنامه را بهتر کرده چون معمولاً در بازی، خانم‌ها کمتر به هم اعتماد می‌کنند یا با هم تعارف و رودربایستی دارند اما زمانی‌ که در بازی خانم‌ها و آقایان کنار هم حضور دارند، بازی حرفه‌ای‌تر می‌شود. همچنین حضور شخصیت‌های معروف ورزشی یا اهالی موسیقی در برنامه، مخاطبان برنامه را بیشتر کرد. «زودیاک» بستری برای مخاطب ایجاد کرد تا رفتار و احساس افراد مورد نظر را ببیند و آن را حس کند.


در گذشته بسیاری از هنرمندان با این تفکر که حضور در رئالیتی‌شو می‌تواند آینده شغلی آن‌ها را تهدید کند در این برنامه‌ها شرکت نمی‌کردند، امروز این تصور چقدر تغییر کرده است؟

برای پاسخ به این پرسش از خودم مثال می‌زنم، من در حوزه بازیگری تحصیلات آکادمیک دارم و قطعاً شغل خودم را بازیگری می‌دانم اما دوست دارم در برنامه‌های اینچنینی نیز حضور داشته باشم. برنامه‌های رئالیتی‌شو جذابیت‌های خاص خود را دارند که علاوه بر سرگرمی و جذابیت، از لحاظ اقتصادی نیز برای شرکت‌کنندگان قابل توجیه است که با توجه به وضعیت خود مجاب به حضور در این برنامه‌ها بشوند. گذشته از این مسائل، همان طور که خانم «شبنم مقدمی» در رئالیتی‌شو «صداتو» به عنوان داور حضور دارد یا «محسن کیایی» به عنوان مجری به این برنامه می‌آید، به همین صورت تمام بازیگران کم‌کم به سمت این برنامه‌ها خواهند آمد زیرا رئالیتی‌شوها معمولاً مورد پسند مردم واقع می‌شوند و مگر غیر از این است که ما بازیگران یکی از اهداف اصلیمان سرگرم کردن مردم و ساخت اوقاتی خوش است؟ مثلاً مردم در برنامه «صداتو» به صدای یک شخص عادی که در نانوایی کار می‌کند اما صدای خوبی دارد و آواز می‌خواند گوش می‌کنند و لذت می‌برند، بنابراین کسی که دوست دارد قصه بشنود تماشای برنامه‌های رئالیتی‌شو را انتخاب می‌کند.

دیگر خبرها

  • شیدا یوسفی بازیگر «زودیاک»: دوستداران قصه‌های واقعی رئالیتی‌شو ها را می‌بینند
  • اکران تگزاس ۳ از ۲ خرداد در سینماهای سراسر کشور
  • «له له» جایزه جشنواره هیوستون را گرفت
  • «تگزاس ۳» و «عطرآلود» به سینما می‌آیند
  • افتتاح گنجینه کیانوش عیاری در موزه سینما/ ۴ فیلم مرمت‌شده از کارگردان روز باشکوه روی پرده می‌رود
  • رقابت ستاره‌ها در سینما و آغاز اکران یک اکشن
  • پاسخ مرتضی‌علیزاده به منتقد «هفت»: سینما بر همه‌چیز مقدم است
  • پارسا پیروزفر، مهران مدیری و الناز شاکردوست رکوردداران روز اول اکران
  • هفته پررنگ فیلم کوتاه و مستند/ از یک شایعه تا وظیفه جدید سینمایی
  • مستندی نیم‌‎ساعته که ساختش ۱۶ سال زمان برد